Ga naar hoofdinhoud

10.000 euro voor embryo uit zus AD Camille Z en Christy JNR

AD Camille Z onder Athina Onassis. Foto: ArndBronkhorst / www.arnd.nl
Gisteravond liep de online ET Auction af van 25 embryo's uit de Belgische fokkerij. De collectie werd voor de ET Auction werd samengesteld in samenwerking met Stal Den Bisschop. Het duurste embryo werd voor 10.000 euro verkocht, het is van de hengst Comme d'Api vd Hacienda Z uit de Indoctro-merrie Isaura du Coeur des Colines.

Het duurste embryo komt uit Isaura du Coeur des Colines. Zij is de halfzus van AD Camille Z, het voormalige toppaard van Athina Onassis, en Christy JNR die onder Bertram Allen op 1,50m-niveau springt.

Merrielijn London

Voor drie embryo’s viel de virtuele hamer op 9500 euro. Ook hier een van Comme d’Api vd Hacienda Z uit de Darco-merrie Prima Donna de Muze. Zij komt via Ta Belle van Sombeke, die Grand Prix sprong onder Jos Lansink, uit de merrielijn van Gerco Schröders London.

Embryo van Denzel van’t Meulenhof

Het tweede embryo voor 9500 is van Denzel van’t Meulenhof. De moeder is Pink vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles) is een dochter van Levita vd Bisschop (v. For Pleasure) die zelf op 1,35m springt en uit de lijn van Usha van ’t Roosakker (1m50 onder Gilbert De Roock) komt.

Embryo van Chacoon Blue

Er werd ook 9500 euro betaald voor het embryo van Chacoon Blue uit Ferra van den Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles). Onder de Belgische Camille Demolie springt Ferra op 1,40m-niveau. Haar eerste kind Iris van den Bisschop (v. Kannan) springt inmiddels al op 1,50m-niveau onder het zadel van Pascale Haep. Grootmoeder is de KWPN-merrie Dominique (v. Valblank) die onder meer de BWP-hengst Oleander van de Herkkant bracht.

Kijk hier naar de volledige lijst.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/ET Auktion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.