Ga naar hoofdinhoud

11 van 13 ingeschreven dressuurhengsten op presentatie nieuwe jaargang

Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Het KWPN heeft de startlijsten voor de presentatie van de nieuwe jaargang op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch gepubliceerd. Opvallend is dat twee nieuw ingeschreven dressuurhengsten de presentatie niet eens halen, dat zijn de verkochte dressuurhengsten James Bond en Jay Destino.

De verrichtingstoppers bij de dressuurpaarden Just Wimphof (v. De Niro), Jerveaux (v. Ferdeaux) en For Ferrero (v. First Romance I) worden gereden door respectievelijk Kirsten Brouwer, Bart Veeze en Kim Koolen. Eva van der Linde zal Jerenzo Texel (v. Enzo Ferrari), het fokproduct van haar vader,  onder het zadel tonen aan het publiek.

Afwezig

James Bond (v. Desperado), werd begin januari dit jaar verkocht aan de Engelse Becky Moody. De donkerbruine hengst werd met een score van 85 punten in het voorjaar goedgekeurd. Ook de in het voorjaar goedgekeurde Jay Destino (v. Danciano) die 82 punten behaalde bij het verrichtingsonderzoek, zal niet worden voorgesteld in Den Bosch. In december 2017 verkochten de eigenaren Joop van Uytert en Renate van Vliet de hengst aan de Zwitserse mevrouw Sonnenberg.

Voor de volledige startlijst dressuurpaarden, klik hier.

Bron: Paardenkrant-Horses/KWPN

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook