Ga naar hoofdinhoud

16.000 euro voor Chin Champ-veulen in Holstein

Het duurste veulen van Chin Champ - Foto: Holsteiner Verband

De topper op de Holsteiner veulenveiling in Behrendorf gisteren was cat.nr 14 (Chin Champ x Landgraf I) met 16.000 euro. Zoals gewoonlijk werd er in Holstein het meest betaald voor de merrieveulens. Ook de nummer 2 van de veiling is een merrie. Deze dochter van Cascadello I bracht 15.000 euro op. Beide merries blijven in Duitsland. 

Gemiddeld werd er gisteren in Behrendorf 7.348,84 euro betaald voor de 43 verkochte veulens. Het duurste hengstveulen was met 13.000 euro een zoon van Sandro Boy uit een Cassini I-moeder. Hij vertrekt naar Zwitserland. Vijf andere veulens brachten meer dan 10.000 euro op.

Vandaag staat de Holsteiner veulenveiling in Elmshorn op het programma. Klik hier voor de catalogus. 

Klik hier voor alle prijzen. 

Klik hier voor de catalogus van de veiling in Behrendorf. 

De topper van Chin Champ:

Dit merrieveulen van Cascadello I bracht 15.000 euro op:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook