Ga naar hoofdinhoud

20.000 euro voor embryo van World Cup winnares Arielle

Lang leek het erop dat het embryo van Vigo d’Arsouilles uit de moeder van de 1,60m-paarden Sea Coast Pebbles Z, succesvol onder Gudrun Patteet, en Aristo Z (Ben Maher) het meeste geld zou opbrengen in de ET Auction’s Spring Edition. Toch was met 20.000 euro het embryo van Vigo d'Arsouilles uit World Cup-winnares Arielle die als duurste uit de bus kwam.

Een Duitse koper betaalde 20.000 euro voor het embryo uit de Acord II-dochter Arielle, waarmee William Whitaker onder meer de wereldbekerkwalificatie van Mechelen won. Daarmee werd het embryo 1.000 euro duurder dan het embryo van Vigo uit de moeder van Pebbles en Aristo Z die halverwege de dag nog als duurste te boek stond. Dit embryo werd voor 19.000 verkocht aan een klant in België.

Uit moeder van Goja

Voor 15.000 euro werd het embryo van Vleut uit de moeder van Oliva GP winnaar Goja afgeslagen en blijft in België. Twee embryo’s werden voor 12.000 euro verkocht. De ene komt uit de Querly Chin-lijn van Vagabond de la Pomme en de andere is van Comme Il Faut uit de Stakkato-dochter Sunny Girl la Magnifica. Sunny Girl is een zus van de 1,60m-paarden Satisfaction I, Sambuco en Sundari.

Klik hier voor het veilingoverzicht.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook