Ga naar hoofdinhoud

21.000 euro voor embryo van Kannan

Simon en Beezie Madden Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Gisteravond vond de eerste editie plaats van de Flanders Foal Auction te Bonheiden, België. Het lot van 12 veulens en 2 embryo's bracht voor een totaal van 149.500 euro op wat een gemiddelde prijs van 10.678 euro per veulen opleverde.

De twee embryo’s gingen het duurste. 21.000 euro werd voor de embryo van Kannan uit Ikea van ’t Roosakker (For Pleasure). De andere embryo een Kannan uit de moeder van Simon (Beezie Madden en Jeroen Dubbeldam) ging voor 18.000 euro van de hand.

Phil Van Overis, een Presley Boy uit de moeder van Ciske Van Overis, was het duurste veulen. Het hengstveulen werd voor 18.000 euro geveild.

Organisators Luk Van Puymbrouck en Koen Terryn waren zeer tevreden met de behaalde prijzen. Zo gingen er veulens naar Duitsland, Frankrijk, Saoudi Arabië.

Bron Galop.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook