Ga naar hoofdinhoud

24 KWPN-hengsten naar najaarsonderzoek

Ricky

Na de laatste beoordeling van vorige week dinsdag zijn 24 hengsten op weg naar het KWPN-najaarsonderzoek, dat op 30 september van start gaat. In totaal heeft de hengstenkeuringscommissie vijftien springhengsten en negen dressuurhengsten beoordeeld.

Voor de volgende hengsten is het onderzoek, in overleg met de eigenaren, beëindigd:
cat nr. 303 (Whitesnake x Landwind II)
cat nr. 356 ( Armani x Florencio)

cat nr. 422 (Negro x Don Schufro) is doorverwezen naar het voorjaarsonderzoek van 2014

De tijdens de KWPN Paardendagen geselecteerde hengsten Ebony (Painted Black x Jazz) en Edinburgh (Vleut x Darco) zullen ook op 30 september worden aangeleverd, evenals de in Den Bosch aangewezen hengst PWS Ricky (Typhoon S x Heartbreaker).

Bron: Horses/ KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook