Ga naar hoofdinhoud

27.000 euro voor Big Star-dochter in Donaueschingen

Pennylyn GE (v. Big Star)

Op de Überflieger-veiling van de Zuid-Duitse stamboeken (DSP) op het CSI2* in Donaueschingen werd deze week 27.000 euro neergelegd voor Pennylyn GE (Big Star x Cornet Obolensky x Lando). Daarmee was het merrieveulen de topper van de veiling, waar gemiddeld bijna 13.000 euro werd neergelegd voor de 16 veulens. 

Een mooie prijs was er ook voor ee nankomeling van de BWP-hengst Origi d’O (v. Diamant de Semilly), die op de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring de veilingtopper was en voor 80.000 euro in handen kwam van Sven Völz. Offspring (mv. Landjunge) bracht 20.000 euro op, een tweede Origi ging voor 6.000 euro weg. Voor een merrieveulen van HorseTelex Results-topper Vingino werd ook goed geld betaald: 18.000 euro. 17.000 euro was er voor een merrieveulen van Comme il faut en voor een hengst van Harrie Smolders’ Don VHP Z werd 15.000 euro betaald

Veilingresultaat

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook