Ga naar hoofdinhoud

3 ton op eerste Internationale veulenveiling Stal Hell

Hengstenstal Maas J. Hell en de Björn Nagel Stal beleefden dit weekend een succesvolle primeur met hun eerste, gezamenlijk georganiseerde internationale veulenveiling. In Klein Offenseth brachten de 34 veulens zaterdag een totaalbedrag van 300.000 euro op. Topper was de Cascadello I-dochter C uit de merrie Tinka III.

De elegante Cascadello I-dochter van Dirk Hell bracht 30.000 euro op. Ze blijft in Duitsland. Nog twaalf andere veulens gingen voor bedragen boven de 10.000 euro weg.

De organisatoren, Herbert Ulonska van de hengstenstal en springruiter Björn Nagel hadden in de selectie de focus gelegd op de prestaties van de jonge dieren. Ze zijn allemaal afkomstig uit de succesvolle lijnen van sportpaarden. Ze waren er vier veulens van Calido I, evenals vier van Casall.

Bron: Horses / Stall Hell 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook