Ga naar hoofdinhoud

Aangewezen hengst Cornel Cooper goedgekeurd voor Hannover

Foto Lonneke Ruesink

 

Cornel Cooper, de springhengst die op de hengstenkeuring van het KWPN in Den Bosch werd aangewezen voor het verrichtingsonderzoek, is woensdag in Wickrath goedgekeurd voor het Hannover Verband.

Cornel Cooper is een zoon van Cornet Obolensky uit de merrie Coco Chanel (v. Collin L). In Wickrath viel hij positief op met zijn moderne type, goede bewegingen en fantastische manier van springen.
De hengst, die in eigendom is van Syndicat Rhein Maas, zal voortaan verder door het leven gaan onder de naam H Cornet’s Boy.

Bron: Horses/ Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook