Ga naar hoofdinhoud

Voor 1,2 miljoen verkochte Revolution aangeleverd voor Deense test

Revolution (v. Rocky Lee) - Foto: Helgstrand Dressage
Veertien hengsten van het DWB stamboek zijn maandag op het Tørring Ridecenter in Denemarken aangekomen voor de 35 dagen durende verrichtingsonderzoek. Zeven hengsten in de dressuurrichting, waarvan er vier ook springen, en ook zeven hengsten in de springrichting. 

De drie dressuurhengsten die alleen op hun dressuurkwaliteiten getest worden zijn de driejarige Baron (v. Callaho’s Benicio) en Frontline (v. Fürstenball) en de vierjarige Hove’s Terminator (v. Tailormade Temptation). Vier dressuurpaarden zullen ook in het springen getest worden en dat zijn de driejarigen Revolution (v. Rocky Lee) Falstaff (v. Ampere) en Freischütz (v. Foundation) en de vierjarige Blue Hors Romanov-zoon Romeo.

Balou’s Cento Z (v. Balou du Rouet), Casanova Hästak (v. Cosmeo), Comme Il Faut Plus (v. Comme Il Faut), Cyrano Ask (v. Ci Ci Senjor Ask), Frontier Ask (v. Favorit Ask), Lerskovs Tourino (v. Toulouse) en de vijfjarige Kjaer’s Cajsar (v. Cajus) zijn de zeven springpaarden die hun verrichtingsonderzoek ondergaan.

Op de aanleverdag werden de verrichtingen van de driejarige Rocky Lee-zoon Revolution van Helgstrand Dressage op video vastgelegd. Andreas Helgstrand betaalde destijds 1,2 miljoen voor de Westfaalse hengst op de keuring in Hannover. Kijk hieronder naar dressuur- en springkwaliteiten van de hengst onder het zadel van Søren Wind.

Bron Paardenkrant/Horse2Rider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook