Ga naar hoofdinhoud

Anton Geessink overleden

Anton Geessink NRPS paardenman van het Jaar
Hengstenhouder Anton Geessink is vrijdag overleden. Ruim een jaar geleden werd de NRPS-Paardenman van het Jaar 2013 getroffen door een herseninfarct en kreeg daar vrijwel direct een hersenbloeding overheen. Dat is hem veertien maanden later alsnog fataal geworden.

Hoewel hij linkszijdig verlamd raakte, liet hij zich niet uit het veld slaan en heeft er alles aan gedaan om toch zo goed mogelijk te herstellen.

Bij het NRPS is Geessink vooral bekend door de invloedrijke hengsten Casco (v. Cascavelle) en Zodiak (v. Zion), maar heeft sinds 1988, toen hij lid werd van het NRPS, een flink aantal rijpaard- en ponyhengsten goedgekeurd gekregen.

Geessink was een paardenman in hart en nieren, en heeft zich, bijgestaan en vertegenwoordigd door zijn dochter Jannet en zoon Gerald, tot het laatst van zijn leven met paardenzaken bezig gehouden.

“Wij willen een ieder die mijn vader een warm hart toedraagt van harte uitnodigen om woensdagavond 19 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in zalencentrum De Radstake langs te komen om afscheid te nemen en te condoleren. Het is even een heftige tijd maar mijn vader zou het fantastisch vinden als er veel vrienden en bekenden langskomen”, vertelt Jannet Geessink. Adres De Radstake: Twenteroute 8 in Heelweg.

afscheid-anton-geessink

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron NRPS, aangevuld door Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook