Ga naar hoofdinhoud

Apache-zoon start aan verrichtingsonderzoek door nalevering

Vorige week dinsdag startten 23 hengsten aan het verrichtingsonderzoek op het KWPN-centrum. Een dressuurhengst, cat.nr. 28/400 (Apache x Lupicor) was niet helemaal regelmatig bij de veterinaire keuring. Gisteren, stroomde de hengst reglementair in bij het onderzoek.


Bij de springhengsten werd cat.nr. 6/101 (Casall x Carthago) niet geaccepteerd bij de reguliere aanlevering wegens een schimmelinfectie. Ook bij de nalevering kon de hengst niet instromen. Bij het voorjaarsonderzoek van 2015 kan de hengst opnieuw aangeboden worden voor deelname aan de test. Het onderzoek van cat.nr. 7 (Catoki x Namelus R) is op veterinaire gronden beëindigd. De dressuurhengst cat.nr. 38 (Jazz x Silvano N) is op veterinaire gronden doorverwezen naar het voorjaarsonderzoek van 2015.

Klik voor alle deelnemende hengsten op onderstaande link:

Deelnemende hengsten najaarsverrichtingsonderzoek 2014

Kalender verrichtingsonderzoek

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook