Ga naar hoofdinhoud

Auction Twinkeling sluit met Portho’s Twinkeling als duurste paard

Portho’s Twinkeling Foto Auction Twinkeling
De driejarige hengst Portho's Twinkeling werd als duurste afgeslagen op de Auction Twinkeling. Gisteravond sloot de Belgische onlineveiling en het laatste bod op de zoon van Inschallah de Muze bleef staan op 14.500 euro. Achttien drie- en vierjarige springpaarden kwamen onder virtuele hamer, vier ervan kwamen boven de 10.000 euro uit.

Portho’s Twinkeling, het duurste paard van de veiling, komt uit de Quidam de Revel-merrie Roxanne van de Zuuthoeve. Ze sprong onder Marc van Dijck op 1,60m-niveau met onder meer een tweede plaats in de Grand Prix van Rotterdam. Roxanne bracht van Fantastique het internationale springpaard Volcan ‘S’ die in Amerika liep onder Michael Walton als Fantastiek.

Darco

De vierjarige zoon van Emerald,Esteban’s Twinkeling Z bracht het tweede geld op. De jonge hengst die uit de merriestam van Darco komt, werd voor 12.500 euro verkocht.

Dochter van Emerald

Twee paarden werden voor 11.500 afgeslagen. Pippa’s Twinkeling is ook een nakomeling van Emerald en de driejarige merrie komt uit de KWPN’er Pamelinda (v. Animo). Pamelinda is ook de moeder van Kevin Beerse’s 1,60m-paard Heldia.

Kashmir van Schuttershof

Voor hetzelfde geld ging de vierjarige Ipswich van Schuttershof (v. Esta Loca van Schuttershof). Zijn moeder Armadam van Schuttershof is een halfzus van de topvererver Kashmir van Schuttershof (v. Nabab de Reve).

Klik hier voor de volledige veilinglijst.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.