Ga naar hoofdinhoud

In Beeld: Secret op de Bundeschampionate

Exclusief
Secret (v. Sezuan) met Jessica Lynn Andersson - Foto: Rick Helmink

De bij de fokkers zeer populaire driejarige hengst Secret (v. Sezuan) deed zijn naam al meerdere keren eer aan (lees hier meer), maar vandaag kon het grote publiek hem van alle kanten bekijken. Met en zonder zadel, niet dik ingepakt in bandages, helemaal naturel. Horses.nl was er uiteraard bij en legde Secrets optreden onder Jessica Lynn Andersson, dat door de jury met een 9 gemiddeld (waarmee hij won) werd beoordeeld, vast in beeld. Kijk en oordeel zelf. 

Zelden was het zo druk op de Reitpferdeplatz op de Bundeschampionate in Warendorf. Er was geen zitplaats meer vrij bij de rubriek voor driejarige hengsten waarin Secret verscheen. Paardenkrant-Horses.nl maakte een fotoserie en een video van een deel van de proef .

Fotoserie

Secret (v. Sezuan) met Jessica Lynn Andersson bij het losrijden – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) bij het losrijden – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) bij het losrijden – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) met Jessica Lynn Andersson bij het losrijden – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) bij het losrijden – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) met Jessica Lynn Andersson bij het losrijden – Foto: Rick Helmnk
Secret (v. Sezuan) met eigenaar Eckhard Wahlers – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) bij de bittencontrole voorafgaand aan de proef – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) met eigenaar Eckhard Wahlers – Foto: Rick Helmink

Secret (v. Sezuan) met Jessica Lynn Andersson – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) met Jessica-Lynn Andersson -Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) bij het opstellen voor de jury – Foto: Rick Helmink
Secret (v. Sezuan) – Foto: Rick Helmink

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

4 reacties op “In Beeld: Secret op de Bundeschampionate

 • Hans

  En waarom staat deze 3 jarige op een voorijzer met dubbele lip?

 • Pieter

  Tja Hans, dat kun je het beste aan de hoefsmid vragen!

 • tony v

  Is niet ideaal een dubbele lip op het voorijzer het blokkeert het pompmechanisme van de voet en is nefast voor de doorbloeding van de hoef een beter alternatief is het MOERMAN hoefijzer ideaal voor deze paarden biedt bescherming zonder belemmering!!

 • eddy crul

  Ijzers met dubbele lip vooraan? Onbegrijpelijk.Misschien moeten ze in Duitsland (overal eigenlijk) ook eens de lezing volgen van dierenarts Annelies Crul en Sam Moerman over de nefaste gevolgen van het traditionele hoefijzer op het hoefmechanisme en de schade die dit veroorzaakt aan de gewrichten.(Grapje, maar waar.)

  Wat secret betreft;Zie ik hier het zelfde paard als op de site van Gestutt WM.? Natuurlijk wel,thuis wordt het paard rustig en ontspannen gereden en op de Bundeschampionate wil men iets bewijzen. Het verschil is duidelijk te zien in de minuscule negatieve zin.De omgeving zal ook wel een rol spelen.Maar wat een geweldige driejarige.Na al het negatieve dat ik in de dressuur spijtig genoeg heb moeten meemaken,heb ik als oude man weer hoop.Mijn merrie is gedekt van Secret en als alles goed gaat hebben we volgend jaar een veulen van hem.Terug een prachtig doel voor ogen.Met wat men een kind toch tevreden kan stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook