Bentley vervangt Brokaat op WK Verden

Grand Cru Hoeve’s Brokaat (Samba Hit II x Vincent) reist niet af naar het Wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden, dat dit weekend in het Duitse Verden wordt verreden. Amazone Jennifer Sekrève kwam afgelopen vrijdag zeer ongelukkig ten val, waarbij ze een zware hersenschudding opliep.

“Eigenlijk gebeurde er niet zo veel. Het paard kwam met een voet achter een plank, maar schrok daar zo van dat paard en ruiter zeer ongelukkig ten val kwamen. Jennifer ligt nog steeds in het ziekenhuis en het gaat redelijk. Ze heeft pijn over haar hele lijf, maar er lijkt niet gebroken. Ze moet daar nog wel even blijven. Natuurlijk is ze zeer teleurgesteld dat ze niet naar Verden kan gaan”, aldus werkgever Johan Hamminga.

De plaats van Jennifer Sekrève en Grand Cru Hoeve’s Brokaat wordt ingenomen door Bentley (UB40 x Roemer) met in het zadel Niels Bax. Als fokker staat M.A.C. Bax uit Luyksgestel te boek.

 

Bron: Horses/KNHS/KWPN

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.