Ga naar hoofdinhoud

Beste hengsten in Neustadt-Dosse van Floriscount en Diarado

Exclusief
Diamar (v. Diarado) - FOTO HOLSTEINER VERBAND
Gelijktijdig met de veertiendagentest in Adelheidsdorf liep de test in Neustadt-Dosse ten einde. Hier waren de hoogste dressuurpunten voor een zoon van Floriscount. Finnigan kreeg gemiddeld 8,96 punten voor de dressuuronderdelen. De Holsteiner Diamar (v. Diarado) behaalde het hoogste springgemiddelde. De hengst van het Holsteiner Verband liet gemiddeld een 8,98 noteren voor de springonderdelen. 

Diamar kreeg onder andere een 9,5 voor de aanleg als springpaard, een 9 voor zijn instelling en een 8,25 voor de rittigkeit van de testruiter. Maar liefst vijf andere springhengsten scoorden boven de 8,5 gemiddeld voor de springonderdelen. Cantesini (v. Cascadello I, 8,83) en  Springfield (v. Stakkato Gold, 8,75) werden respectievelijk tweede en derde. Twee zonen van Balou du Rouet scoorden precies hetzelfde gemiddelde. Braveheart Jump en Balou Peggio kwamen beide uit op een 8,63 gemiddeld. Een 8,5 gemiddeld was er voor Catch (v. Colman).

Bij de dressuurhengsten waren er twee hengsten met boven de 8,5 gemiddeld. De hoogste punten waren voor Finnigan, die onder andere een 10 kreeg voor het karakter, een 9,5 voor de rittigkeit (van de jury) en een 9,25 voor de rittigkeit van de testruiter.

Een zoon van de KWPN-hengst Dream Boy behaalde het op één na hoogste gemiddelde. Deze Dumbledore (mv. Sandro Hit) van het Landgestüt Celle kwam gemiddeld uit op een 8,59.

Klik hier voor de uitslag.

Klik hier voor de catalogus. 

Finnigan (v. Floriscount):

Diamar (v. Diarado):

Dumbledore (v. Dream Boy):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.