Ga naar hoofdinhoud

Bijna honderd procent voor Woodlander Farouche

Woodlander Farouche, Michael George Faurie

Woodlander Farouche en Michael Eilberg behaalden afgelopen weekeinde in de finale voor zesjarige dressuurpaarden in Hickstead een droomscore. De wereldkampioen van de vijfjarige dressuurpaarden in Verden 2011 boekte het ongekende resultaat van 99,60%.

Ook dit jaar zal Eilberg met Farouche weer deelnemen aan het WK in Verden, dat van 1 tot en met 5 augustus wordt gehouden.

Bron: Horses / Horsetelex

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook