Bordeaux-zoon Buckingham beste in Adelheidsdorf

Bordeaux, Eva Möller

KWPN-hengst Bordeaux onder Eva Möller. Foto: Melanie Brevink

De in Nederland gefokte Bordeaux-zoon Buckingham sloot de zeventig dagen test voor hengsten in Adelheidsdorf als beste af. Hij had niet alleen de hoogste totaal score, maar was met 9.03 het beste dressuurpaard.


Buckingham is door Merwehoeve De Groot uit Herwijnen gefokt en vorig jaar goedgekeurd. De donkerbruine, ter keuring gebracht door Ad Valk, kwam ter dekking op de Nedersaksische staatsstoeterij in Celle. In Adelheidsdorf won Buckingham de verrichtinsproef met 8.46 en werd het beste dressuurpaard.

Het beste springpaard werd ook door de staatsstoeterij Celle voorgesteld. De Castino-zoon Cascalido kreeg 8.34 voor de springonderdelen en scoorde 7.89 in totaal.

Bron Horses/Hengste.equitaris.de

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Bordeaux-zoon Buckingham beste in Adelheidsdorf
  1. Pingback: Bordeaux-zoon Buckingham beste in Adelheidsdorf | Nieuws uit de paardenwereld