Ga naar hoofdinhoud

Boyfriend du Seigneur en Marius Claudius leveren eindwinnaars van Belgian Free Jump Tour

Indigo Sitte Foto jongefokkers.com
De tweede editie van de Belgian Free Jump Tour kende op 11 november zijn ontknoping met een finale tijdens het vrijspringen van de Jonge Fokkers in Ternat. De Tour is een samenwerking tussen de wedstrijden vrijspringen voor twee- en driejarigen in Ghlin, Moorsele en Ternat. De Tour werd gewonnen door kinderen van Boyfriend du Seigneur en Marius Claudius. Het sBs stamboek was de grote winnaar van deze Tour met in elke reeks een winnaar en verschillende paarden in de top vijf.

Bij de tweejarigen wist de sBs’er Just Boy du Seigneur (v. Boyfriend du Seigneur uit Anais Hero Z) van de tweede plaats naar de overwinning te springen. Het fokproduct van Marc Vanlangendonck begon met winst op de wedstrijd in Ghlin en na een achtste plaats in Ternat werd hij de eindwinnaar.

Opnieuw Boyfriend du Seigneur

Hij verwees zo de sBs merrie Jungle Bee D’Eel (v. Gastronom de Hus x Chellano Z) van Lee Vandekerckhove naar de tweede plaats. De top drie ging volledig naar sBs met op de derde plaats Jones du Chapitre (v. Boyfriend du Seigneur x Ugano Sitte).

Titel driejarigen voor Indigo Sitte

De sBs’er Indigo Sitte (v. Marius Claudius) van Daniel en Nicolas Boudrenghien begon de Tour met winst in Ghlin, werd vijfde in Moorsele en sprong in de finale naar een zesde plaats. Dit leverde hem de eindoverwinning op bij de driejarigen. Indigo Sitte is de halfbroer van de Grand Prix-paarden en goedgekeurde hengsten Vatson en Curtis Sitte.

Kinderen van I Am Moerhoeve’s Star en Hunters Scendro

Eddy Desmecht stond voor aanvang van de finale op een tweede plaats met de Zangersheide merrie I Am Star du Long Chene Z (I Am Moerhoeve’s Star x Ohio van de Padenborre), dit werd eveneens hun eindresultaat. De derde plaats was voor de sBs ruin Ivanoe du Houssoit (Hunters Scendro x Ksar Sitte).

Bron Belgian Free Jump Tour

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook