Ga naar hoofdinhoud

Brooklyn brengt beginnersgeluk

Brooklyn met Daphne en Patricia _Heijting Op de centrale keuring van Gelderland kon de dressuurjury zaterdag maar liefst elf merries uitnodigen voor de nationale merriekeuring, over enkele weken eveneens in Ermelo. Als koningin van de driejarige merries en als algemeen kampioen bij de dressuurpaarden werd United-dochter Brooklyn van Patricia en Daphne Heijting uit Angeren opgesteld.

“We noemen het steeds beginnersgeluk”, zegt Patricia Heijting lachend. “Brooklyn is namelijk ons eerste fokproduct. Dat het zo zou gaan, hadden we absoluut niet verwacht. Het komt voor ons als een heel plezierige verrassing”, aldus Patrica (rechts op de foto).

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook