Ga naar hoofdinhoud

Twee Negro’s en drie Vivaldi’s naar Oldenburger zadelkeuring

Foto: Hengste-Equitaris.de

Zeventien hengsten zijn toegelaten voor de achtste Oldenburger Sattelkörung, die van 4 tot en met 6 april in Vechta plaatsvindt. Vivaldi is met drie zonen de grootste leverancier voor deze zadelkeuring, Negro heeft er net als Formel Eins twee in de lijst.

Verder zijn er zonen geselecteerd van Belantis, Belissario, Benicio, Bon Coeur, Dante Weltino, Fürstenball, Santo Domingo, Tolegro, Weltmeyer en Zack.

Complete lijst

Bron: Equitaris

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook