Ga naar hoofdinhoud

Escolar hoofdleverancier Bundeschampionate

Hubertus Schmidt met Escolar. Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl

De op Gestüt Neuenhof gestationeerde Escolar (v. Estobar NRW) is met maar liefst negentien nakomelingen de hoofdleverancier op de Bundeschampionate in Warendorf. Bij de springpaarden zijn Cornet Obolensky (v. Clinton) en zijn zoon Comme il faut het best vertegenwoordigd. Van beide hengsten staan er achttien nakomelingen op de deelnemerslijst.

Diacontinus en zijn vader Diarado (v. Diamant de Semilly) hebben respectievelijk veertien en dertien nakomelingen in Warendorf. Ook Casall (v. Caretino) en United Touch S (v. Untouched) hebben meer dan tien kinderen op het prestigieuze evenement.

Secret

Bij de dressuurpaarden is het de immens populaire Secret (v. Sezuan) die op de tweede plaats volgt. Van de voormalig Bundeskampioen en reservekampioen van het WK Jonge Dressuurpaarden staan er veertien kinderen op de lijst. Fürstenball (v. Fürst Heinrich) volgt met dertien, voor Vitalis (v. Vivaldi) met twaalf en Bon Coeur (v. Benetton Dream) en Morricone I (v. Millennium), die elk door tien nakomelingen worden vertegenwoordigd.

Complete lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.