Bundeskampioen Quin verkrijgbaar via Westfalenhof

Komend seizoen is het diepvriessperma van de inmiddels zevenjarige Bundeschampionate-winnaar Quin verkrijgbaar via Gestüt Westfalenhof. De hengst is een zoon van VDL Groep Verdi TN N.O.P. en komt uit een merrie van Corrado I.

“We zijn er erg blij mee dat eigenaar Christian Glanemann en Katrin Eckermann tot deze fantastische oplossing zijn gekomen”, is te lezen op de website van Gestüt Westfalenhof. De sportcarrière van de Verdi-zoon krijg voorrang op de fokkerij, en daarom is hij alleen verkrijgbaar via diepvriessperma.

Afgelopen jaar won de Verdi-zoon uit een Corrado I-moeder het Bundeschampionat voor zesjarige springpaarden onder het zadel van Katrin Eckermann.

De winnende rit van Katrin Eckermann met Quin:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Gestüt Westfalenhof

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.