Ga naar hoofdinhoud

BWP nodigt 32 hengsten uit voor derde fase

Het BWP heeft na de tweede fase van de hengstenselectie (vrij bewegen en vrij springen) in Opglabbeek 32 hengsten aangewezen voor het derde onderdeel, de test onder het zadel. Slechts één van hen is een dressuurhengst (Kozinsky van den Dries, v. Quaterback).

Met zeven aangewezen hengsten was topfokker Joris De Brabander opnieuw invloedrijk.  Team Nijhof was zeer succesvol met een formidabel springende zoon van de jaren geleden overleden topvererver Darco. Latour VDM (mv. Malito de Reves), gefokt uit de stam vanm Querly Chin, was één van de smaakmakers van de keuring.

Kees van den Oetelaar kreeg Balpar de Trebox Z (v. Baliubet du Rouet) nu ook doorverwezen in België. Eerder werd deze gretige hengst al uitgenodigd voor de tweede bezichtiging van het KWPN.

Uitslag

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook