Ga naar hoofdinhoud

Bart 111 Z naar Tal Milstein

Bart 111 Z (v. Bamako de Muze). Foto: Zangerheide

De vijfjarige Bart 111 Z (v. Bamako de Muze) verhuist van de Verenigde Staten naar de stallen van Tal Milstein. De aankoop werd bekend gemaakt bij de jaarlijkse hengstenshow van Tal Milstein. 

In april 2018 kwam de hengst onder de digitale hamer van de Z Online Auction en werd met een verkoopprijs van 19.000 euro de veilingtopper. De bij het BWP goedgekeurde hengst verhuisde hierna naar de Verenigde Staten. De moeder van deze schimmel, Imke 111 Z, was succesvol in de sport onder Abdel Saïd en was sinds 2018 onder het zadel van de Française Rose De Balanda.

Hamilton

Bart 111 Z zal bij Tal Milstein ook aangeboden worden voor de fokkerij en zal voortaan in de ring verschijnen onder de naam Hamilton.

Bekijk hier het filmpje van Bart 111 Z van de online veiling:

Bron: Horses.nl/Jumping Stallions

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook