Ga naar hoofdinhoud

BWP Hengstenkeuring wordt morgen stop gezet

Update

Update 16.00 uur: De BWP Hengstenkeuring wordt morgen stopgezet. In België geldt, net zoals in Nederland, een verbod op bijeenkomsten van meer dan 100 personen. Het programma van vandaag wordt nog afgewerkt. Ook het dressuurgala en de finale van de hengstencompetitie gaan niet door.

Update 12 maart, 11.00 uur: De derde fase van de BWP Hengstenkeuring die vandaag is begonnen, gaat door ondanks het Belgische advies om geen indoorevenementen te organiseren met 1.000 of meer aanwezigen. Het BWP benadrukt wel dat de hengstenkeuring via de livestream van ClipMyHorse.tv te bekijken is en hoopt daarmee op minder aanwezigen. Het dressuurgala (vrijdagavond) en  finale van de Pavo Hengstencompetitie (zaterdagavond) wordt daarentegen wel afgelast.

“Het coronavirus heeft ons land in zijn greep. BWP wil zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en heeft daarom wat beslissingen moeten nemen. Eerder was al gecommuniceerd dat de hengstencompetitie geannuleerd wordt. Alle geplande huldigingen worden naar een later moment verschoven. Het dressuurgala wordt om dezelfde reden geannuleerd. Op zaterdag 14 maart start de hengstenkeuring om 10u en niet om 8u. De veiling zal niet live plaatsvinden, wel online en dit op zaterdag van 10u tot 20u. Iedereen kan online bieden”, aldus het BWP.

Bron:BWP

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook