Ga naar hoofdinhoud

Johan Hubrechts BWP-fokker van het jaar in Gewest Bocholt

Jiva van't Broekend, hier onder Antonia AnderssonFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bij de algemene vergadering van het Gewest Bocholt werden 13 fokkers gehuldigd binnen verschillende disciplines. Johan Hubrechts werd uitgeroepen tot fokker van het jaar.

Paard van het jaar werd Jiva van’t Broekend (v. Concorde), gefokt door Jan Linssen. Jiva wordt door Beezie Madden uitgebracht in het 1.50m.

Johan Hubrechts en zijn gezin werden uitgebreid in het zonnetje gezet en kregen de trofee van Fokker van het jaar 2019 overhandigd. Johan kreeg de trofee op basis van de resultaten van zijn fokproduct Nina van het Scheefkasteel (v. Numero Uno ). Nina behaalde vorig jaar als 6-jarige 23 overwinningen op FEI wedstrijden. Bovendien slaagde Johan er in met Tiamo van het Scheefkasteel de veilingtopper te leveren op de Belgian Foal Auction. Tenslotte heeft Johan Hubrechts meer dan 15 internationale springpaarden gefokt die minimaal 1,40m lopen of hebben gelopen.

Bron: Horses.nl/BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook