Ga naar hoofdinhoud

Cabo Frio voor 33.000 euro afgeslagen aan Nederlandse koper

Cabo Frio DV Z. Foto: still ClipMyHorse.tv
Met een bod van 36.500 euro was Cosmos Z (Chellano Alpha Z x Artos Z) het duurste paard van de Z Online Auction. Deze vierjarige hengst, die is goedgekeurd bij Zangersheide, werd afgeslagen aan een Belgische koper. Zijn driejarige collegahengst Cabo Frio DV Z (v. Cavalo Z x Cor de la Bryere) komt voor 33.000 euro naar Nederland.

In totaal kwamen zeventien drie- en vierjarige springpaarden onder de virtuele hamer, waaronder drie goedgekeurde hengsten. Naast de veilingtopper Cosmos Z en de voor het tweede geld verkochte Cabo Frio DV Z, was dat Albufeira Z (Aktion Pur x Carthago). Deze driejarige hengst vertrekt voor 19.000 euro naar Frankrijk.

33.000 voor Chacco Bleu-zoon

De duurste niet-gekeurde hengst was Chakilly Z . Deze vierjarige zoon van Chacco Blue kwam voor 33.000 euro in Zweedse handen. De driejarige Vyper Z (v. Vido d’Arsoulles) betrekt voor 25.500 euro een nieuwe stal in België. Zirocco Blue VDL-zoon Ziemaar R&R Z werd voor 16.500 euro afgeslagen aan kopers uit de Verenigde Staten.

Bekijk hier de volledige veilingresultaten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!