Ga naar hoofdinhoud

Canturano verhuist naar stallen Zangersheide

Canturano onder Tom Brinkman Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Stoeterij Zangersheide heeft de eerste nieuwe hengst bekend gemaakt voor het dekseizoen van 2017. Canturano (v. Canturo) verhuist naar de stallen van Zangersheide. De hengst is door Wout Jan van der Schans uitgebracht in de sport, maar deze carrière werd vroegtijdig beëindigd door het sluiten van Stal Eurocommerce. De oudste nakomelingen zijn inmiddels negen jaar en zorgen ervoor dat Canturano goede zaken doet in de ranglijsten voor jonge dekhengsten.

Internationaal niveau

Meer dan 60 van zijn nakomelingen lopen in de internationale sport, onder hen onder andere Daimler (mv. Lupicor) die op 5* niveau springt onder Werner Muff, Cliff Z (mv. Quasimodo Z) die het Global Tour circuit springt onder Bassem Hassan Mohammed en Dalli Dalli 6 (mv. Indoctro) die van Clarissa Crotta verhuisde naar Holger Hetzel.

Canturano heeft zijn stal op Zangersheide inmiddels ingenomen en staat tussen andere sterren als Levisto Z, Cicero Z en Aktion Pur Z.

Bron: Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook