Casall levert twee Holsteiner kampioenen

Casallantum (v. Casall) - Foto: Janne Bugtrup

Zowel de kampioen bij de vijfjarige Holsteiners als die bij de zesjarigen heeft Casall als vader. Op de Holsteiner Paardendagen in Elmshorn was de zege bij de vijfjarigen voor de hengst Chaka Chaka (mv. Contender) en bij de zesjarigen was de ruin Casallantum (mv. Quantum) de concurrentie te sterk af. Casallantum won ook vorig jaar al het Holsteiner kampioenschap. 

De eerste Holsteiner kampioenstitels werden al op dinsdag vergeven en waren voor Quibery en kampioenshengst Unlimited. Woensdag was het Casall-dag in Elsmhorn. Bij de vijfjarigen stuurde Nina Weck Chaka Chaka naar de zege en Casallantum herhaalde onder Takashi Haase het kunstje van vorig jaar. De ruin bewees opnieuw de sterkste van zijn jaargang te zijn.

Uitslag 5 jarigen

Uitslag 6 jarigen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.