Ga naar hoofdinhoud

Catch the Moon duurste paard op ESI veiling

Op de twaalfde Elite Sales International in Lastrup werden dit weekend 59 veulens en 24 vier- tot zevenjarige springpaarden geveild. De organisatoren Henrik Klatte en Otto Vaske waren tevreden met de opbrengsten, de springpaarden gingen gemiddeld voor 25.000 euro en de veulens werden gemiddeld voor bijna 8.000 euro afgeslagen.

Voor de vijfjarige zoon van Canturo x Contendro, Catch the Moon, werd het meeste geld uitgegeven. Voor 75.000 euro verwisselde het paard van eigenaar. De ruim komt uit de merrielijn van onder andere Gerco Schröder’s Callahan. De Oldenburger Vogelfrei (Verdi x Cordalmé) ging ook over de 50.00 euro, de ruin werd voor 62.000 euro afgeslagen.

Het duurste veulen van de veiling was Val D’Assano. Het hengstveulen van Voltaire uit een Lordanos-moeder werd voor 18.000 euro naar Engeland verkocht. het op één na duurste veulen, Daft Punk v. Darco x Chin Chin, werd voor 16.500 euro afgeslagen.

Klik hier voor de lijst.

Bron St.Georg

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook