Ga naar hoofdinhoud

CK Drenthe: Titels voor Bumosa en Believe Me

Dinsdag was Bumosa (v. Up to Date) de beste springmerrie op de centrale keuring van Drenthe in De Wolden. Bij de dressuurrichting kreeg geen enkele driejarige merrie een uitnodiging voor de nationale merriekeuring. Wel was er een kampioen, namelijk Believe me (v. Johnson).

Bij de springmerries liep Bumosa overtuigend naar de titel. Ze liet de sterk gebouwde en met afdruk bewegende Wernita L (v. Quite Easy) achter zich in de kampioenskeuring. Drie driejarige springmerries kregen een uitnodiging voor de NMK. Naast Bumosa waren dat haar halfzus Benicia (v. Up to Date) en Beau Carla-H (v. Vittorio). In de kopgroep voor driejarige dressuurmerries bleef Believe Me voor op halfzus Beaujohrischa (v. johnson) en de op de derde plaats geplaatste Briscalina (v. Special D).

Vijf springveulens mogen naar Ermelo. Kampioen werd een naamloze zoon van Indoctro en de merrie Suzanna. Bij de dressuurveulens was er slechts één uitnodiging voor Ermelo. Die was voor de correcte Elsarina (v. Jazz).

Klik hier voor alle uitslagen van de keuring in Drenthe.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook