Ga naar hoofdinhoud

CK Noord-Brabant: Bianca R en Bellestrade kampioen

Op de centrale keuring van Noord-Brabant afgelopen zaterdag in Veghel pakte Bianca R (v. Jumbo Jet) de kampioenstitel bij de springpaarden. Bij de dressuurmerries werd Bellestrade (v. Olivi) uitgeroepen tot kampioen.

Bianca R. werd op kop geplaatst door haar charme, ruime stap en springvermogen. Ze liet de aansprekende Bailey (v. Montreal) en de als derde geplaatste Butterfley (v. Caretino) achter zich. Vijf driejarigen kregen een uitnodiging voor de nationale merriekeuring. Bij de dressuurmerries mogen maar liefst tien paarden naar de NMK. De elegant bewegende dressuurmerrie Bellestrade verwees de royaal ontwikkelde Be Free (v. United) naar de tweede plaats. De derde plek was voor de ruim en soepel bewegende Bowy O (v. Fürst Heinrich).

Vier springveulens werden uitgenodigd voor de kopgroep en naar later bleek ook voor Ermelo. De Marlon-dochter Everlie pakte de titel. Bij de dressuurveulens mogen er zes naar Ermelo. Eos-Utopia (v. Ampere) werd kampioen.

Klik hier voor de resultaten van de dressuurpaarden.
Klik hier voor de resultaten van de springpaarden.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook