Ga naar hoofdinhoud

Commerciële organisatie Holsteiner Verband gewijzigd

Foto Lonneke Ruesink

Binnen de marketing- en verkooporganisatie van het Holsteinse stamboek zijn enkele organisatorische wijzigingen doorgevoerd. Peter Glisic, eerst verantwoordelijk voor de gehele commercie, zal zich nu uitsluitend richten op de veilingen. Jan Swennen krijgt de leiding over de verkoopstal. 

Het was al langer bekend dat Peter Glisic zich meer op de actieve sport wilde richten. Hij krijgt nu de verantwoordelijkheid voor de rijpaardveilingen van het Holsteiner Verband in het voorjaar en najaar. “De resultaten van recente veilingen onder leiding van Glisic waren uitstekend voor de Holsteinse fokker”, aldus Norbert Boley, directeur van de afdeling hengstenhouderij in Elmshorn. “Daarom zijn we graag een nieuw contract met deze duidelijke taken met Glisic aangegaan”.

Jan Swennen, die eerder al verantwoordelijk was voor de opleiding van de gestationeerde hengsten en de verkooppaarden, krijgt nu dus de algehele verantwoording voor de verkoopstal. “Een aanwinst voor het Holsteiner Team, met zijn ervaring op het gebied van opleiding van ruiter en paard, evenals zijn uitgebreide ervaring in het verkopen van paarden”,aldus Boley.

Bron: Holsteiner Verband

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook