Ga naar hoofdinhoud

Commerciële organisatie Holsteiner Verband gewijzigd

Foto Lonneke Ruesink

Binnen de marketing- en verkooporganisatie van het Holsteinse stamboek zijn enkele organisatorische wijzigingen doorgevoerd. Peter Glisic, eerst verantwoordelijk voor de gehele commercie, zal zich nu uitsluitend richten op de veilingen. Jan Swennen krijgt de leiding over de verkoopstal. 

Het was al langer bekend dat Peter Glisic zich meer op de actieve sport wilde richten. Hij krijgt nu de verantwoordelijkheid voor de rijpaardveilingen van het Holsteiner Verband in het voorjaar en najaar. “De resultaten van recente veilingen onder leiding van Glisic waren uitstekend voor de Holsteinse fokker”, aldus Norbert Boley, directeur van de afdeling hengstenhouderij in Elmshorn. “Daarom zijn we graag een nieuw contract met deze duidelijke taken met Glisic aangegaan”.

Jan Swennen, die eerder al verantwoordelijk was voor de opleiding van de gestationeerde hengsten en de verkooppaarden, krijgt nu dus de algehele verantwoording voor de verkoopstal. “Een aanwinst voor het Holsteiner Team, met zijn ervaring op het gebied van opleiding van ruiter en paard, evenals zijn uitgebreide ervaring in het verkopen van paarden”,aldus Boley.

Bron: Holsteiner Verband

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook