Ga naar hoofdinhoud

Cornet Obolensky-veulen levert online 16.500 euro op

Canterburry (Cornet Obolensky x Lancer III). Foto: still Youtube

Op de eerste online veulenveiling van het Westfaalse stamboek bracht Canterburry (Cornet Obolensky x Lancer III) het meeste geld op. Het hengstveulen werd afgeslagen voor 16.500 euro. Van de 14 aangeboden veulens zijn er 12 verkocht, voor een gemiddelde prijs van 6.053 euro. 

Het tweede geld werd betaald voor Chicago K, net als de veilingtopper een zoon van Cornet Obolensky (mv. Baloubet du Rouet). Dit hengstveulen vertrekt voor 9.500 euro naar zijn nieuwe eigenaar.

Dressuurveulens

Bij de dressuurveulens werd het meeste geld betaald voor Sir Sinclair (Sir Heinrich x Lord Sinclair I). Dit hengstveulen werd afgeslagen voor 5.500 euro.

Tweede editie

Van de 12 verkochte veulens gaan er 5 naar het buitenland. Het stamboek is tevreden met het resultaat en de tweede editie van de online veiling staat gepland eind november, gelijktijdig met de Westfaalse hoofdkeuring.

Klik hier voor de volledige collectie en prijzen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook