Ga naar hoofdinhoud

Cum Laude, All At Once en Crosby rechtstreeks naar derde bezichtiging

Vai Bruntink met Cum Laude Foto Anniek de Wit

Drie oudere dressuurhengsten hebben tijdens de eerste bezichtiging een rechtstreekse ticket voor de derde bezichtiging tijdens de KWPN hengstenkeuring gekregen. Cum Laude (v. Apache), All At Once (v. Ampère) en Crosby (v. Chippendale) zijn vanwege hun eigen prestaties vrijgesteld voor het vrijbewegen. Alle drie de hengsten zijn Lichte Tour-niveau geklasseerd.

In Den Bosch komen de drie dressuurhengsten voor de hengstenkeuringscommissie. Wanneer de commissie besluit dat deze hengsten op basis van hun foktechnische waarde, het exterieur, de eigen sportprestaties en een aantal getoonde nakomelingen een uitnodiging verdienen voor het verrichtingsonderzoek, dan volstaat een vijfdaagse karaktertest in Ermelo.

Tevens zullen deze hengsten worden gepresenteerd tijdens het avondprogramma van de hengstenkeuring op vrijdag 1 februari. Cum Laude wordt voorgesteld door Vai Bruntink, Crosby door Atonio Laiz en All At Once wordt door Yessin Rahmouni gepresenteerd aan het publiek.

Bron KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook