Ga naar hoofdinhoud

Cwmmeudwy Cati dagkampioen NWPCS Utrecht

Cwmmeudwy Cati algemeen dagkampioen RK NWPCS Utrecht foto Vivian Hesen
Op de regionale keuring van het NWPCS in Utrecht ging zaterdag de hoogste eer naar de Welsh A-merrie Cwmmeudwy Cati. Het reserve-dagkampioenschap ging naar de sectie NWR.

De tienjarige voorlopige keurmerrie Cwmmeudwy Cati is een dochter van Beymark Stephen. De royaal ontwikkelde merrie werd eerder al aangewezen als volwassen kampioen van haar sectie, voordat ze sectie kampioen en later algemeen dagkampioen werd.
Reserve kampioen van de sectie A was de beste driejarige; Shamrocklake Arctic Calandra (v. Shamrocklake Royal Heart-beat).

De beste driejarige van de NWR, de chique Bijsterhof’s Destiny’s Chold (v. Orchard Wildeman), werd aangewezen als sectiekampioen en mocht aan het einde van de dag opstellen als reserve-dagkampioen.

In de sectie B was de hoogste eer voor de voorlopige keurmerrie Oostdijk’s Dancing Delyth (v. Griashall Kiwi). De tweejarige Spring Dreams Rose (v. Bronheulog Limited Edition) werd reserve-sectiekampioen.

De sectie C telde qua deelname maar twee pony’s. Kampioen werd de vijfjarige Bluehaven Elly May (v. Abercippyn Flashlight). De reserve titel was voor de driejarige Shamrocklake Red Priscilla (v. Trefaes Bradpitt).

Ook bij de Cobs verschenen twee pony’s voor de jury. De vierjarige Brynithon Miss Montreal (v. Thorneyside the Terminator) mocht als eerste opstellen, met daarnaast de negenjarige Tycornell Valmai (v. Tynyrheol).

Lees donderdag meer in De Paardenkrant-Horses.nl.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook