Ga naar hoofdinhoud

Data hengstencompetitie tuigpaarden bekend

De eerste wedstrijd in het kader van de KNHS/KWPN Hengstencompetitie voor tuigpaarden wordt verreden tijdens het concours hippique in Hellendoorn op zaterdag 11 augustus. In totaal kunnen de tuigpaardhengsten aan vier wedstrijden van de hengstencompetitie deelnemen.

De competitie wordt verder verreden tijdens de Nationale Tuigpaardendag op zaterdag 18 augustus, het concours in Drogeham op 1 september en tijdens het concours in Luttenberg op 8 september. De finale is op het concours in Hoogland op 15 september.

Verplicht om deel te nemen zijn de hengsten: Cizandro, Colonist, Crescendo HBC en Ditisem. Voldaan aan hun verplichtingen, maar nog wel startgerechtigd zijn Baanbreker HBC en Bakboord HBC.

 

Bron: Horses/KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook