Decurio-dochter Dancing Queen B danst naar DSP-kampioenstitel

Op de DSP Eliteschau op Landgestüt Prussendorf ontvingen maar liefst 76 DSP-merries en vier Trakehner-merries de felbegeerde staatspremie. Bij de dressuurmerries ging het kampioenslint naar Dancing Queen B (Decurio x Quaterback) en bij de springmerries was Cheri Lady (Lahnstein x Askari) de beste.

Dancing Queen B, gefokt door Joachim Bösecke en in eigendom van Uschi Emmerich-Elsner, deed haar naam eer aan en kwam met een 8,32 de ring uit. Reservekampioene Moonlight (Millennium x Qventie) scoorde een 8,29, net een fractie meer dan de nummer drie, Zacks Sommermärchen (Zack x Gribaldi).

Dochter Asha P reservekampioene

Het hoogste puntenaantal van 8,28 werd bij de springmerries behaald door Cheri Lady van haar fokker Robin Bohn. Op de tweede plaats eindigde Lyjanera P (Lyjanero x Askari). Een dochter van Ingrid Klimke’s eventingpaard Asha P, die voor het WK Jonge Eventingpaarden gekwalificeerd is. De derde plaats werd opgeëist door Riona (Quickly de Kreisker x Ciacomino) met een 8,23.

Bron: St. Georg

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.