Ga naar hoofdinhoud

Diverse KWPN hengsten op CH Doornspijk

Op het tuigpaardenconcours in Doornspijk kwamen gisteren veel regionale en nationale rijders de baan in. Ook diverse KWPN hengsten maakten hun opwachting.


In de ereklasse was de winst voor Business van Gerrit Egberink. In handen van Lambertus Huckriede bracht de vos zijn geheel eigen show. Harry Middelaar en een blije en veel front tonende Brandy eindigden als tweede.
Daarachter kwam Besterly Amadeus (v. Saffraan) met Lendert Veerman en als vierde de KWPN hengst Cizandro van Gebr. den Otter en Gebr. van Manen. Hij showde beheerst en voornaam in handen van Robbie van Dijk.

De damesrubriek werd gewonnen door Business in handen van Anneke Huckriede. Daarachter volgden Only the Lonely met Evelien Corbeek en Briljant met Hanneke van Wessel.

Gardenia HBC won weer met Harry van Middelaar als showde zij weleens groter. De sterke en gedragen showende Gentleman (v. Saffraan) met Niek Alting werd tweede voor Zuidwester met Mark de Groot.

In de hoge limietklasse won KWPN hengst Fantijn met Robbie van Dijk. De hengst komt mooi terug in het front en gaat huizenhoog van de vloer. De tweede plaats was voor Wendelrose van Jan Vink. Dieni II (v Unieko) van Janus Plaisier werd derde in handen van Henk Hammers.

In de Young Riders rubriek werd Mieke Ter Schure met Dieni II eerste. Endre (v. Morocco Field Marshall) werd tweede met Jacobien Postma en de grootse vos Emerson werd derde met Niek Alting.

Bij de limietspannen wonnen Sunlight en Elburg in handen van Uilke Haarsma. Een goed bewegend span dat als eenheid door de baan ging. In de ereklasse tweespannen werd Nico Calis eerste met zijn span Bacardi (v. Manno) en Cognac (v. Whiskey HBC).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook