Ga naar hoofdinhoud

Douguy des Forets met 50.000 euro veilingtopper op Antwerp Horse Action

Douguy des Forets

In het Azelhof in het Belgische Lier werd gisteravond de vijftiende editie van de Antwerp Horse Action gehouden. Verschillende BWP veulens en drachtige fokmerries werden geveild, waarvan de driejarige Douguy des Forets met 50.000 euro de duurste was.


De driejarige merrie Douguy des Forets stamt af van L’Arc De Triomphe en komt uit de merrielijn van Jur Vrieling’s Zirocco Blue VDL en het Grand Prix-paard Nicos de la Cense.

De fokmerries Unnati de Hus (v. Lamm de Fetan), drachtig van Dominator Z, en Evasion vd Padenborre (v. Chin Chin) werden voor ieder voor 32.000 euro afgeslagen. De van Comme Il faut drachtige Caselle K van’t Kattenheye (v. Casall) wisselde voor 26.000 euro van eigenaar. Voor 24.000 euro werd de Chin Chin-dochter Elektra T, drachtig van topvererver Cornet Obolensky, verkocht.

Bij de veulens was er veel aandacht voor Q-music DC (v. Taran De La Pomme), ze werd aangekocht door Eurohorse voor 19.000 euro. Het merrieveulen Quadira-V (v. Eldorado Van De Zeshoek) ging voor 18.000 euro van de hand.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Equnews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook