Ga naar hoofdinhoud

Drachtige merrie samen met veulen prijstopper op Horseman Elite Auction

Na de Horseman Elite Auction afgelopen zaterdagavond op het Azelhof in Lier ging de veiling online verder. Gisteravond sloot de virtuele veiling met als kopstuk de drachtige No Limit-merrie Diafora vd Donkhoeve die samen met haar merrieveulen van Chacoon Blue voor 16.000 euro werd verkocht. Een hengstveulen van Untouchable was met 10.000 het duurste veulen.

In één koop ging Diafora vd Donkhoeve met haar merrieveulen van Chacoon Blue over de toonbank voor 16.000 euro en blijft in België. De vijftienjarige No Limit-dochter is opnieuw drachtig, nu van Di Cantero. De merrie bracht al het 1,55m-springpaard Hamlet van de Donkhoeve (v. Lord Z) die eerst onder Constant van Paesschen sprong en nu actief is met de Ier Kevin Thornton. Diafora’s moeder Ramona vd Gaver (v. Chin Chin) is een halfzus van het 1,60m-paard VDL Fakir (v. Indorado).

Bij de veulens leverde Iberys de St. Hermelle het meeste geld op. Voor het hengstveulen van Untouchable viel de virtuele hamer bij 10.000 euro, hij vertrekt naar Ierland. Zijn moeder Naltysse de Sainte-Hermelle (v. Billy du Lys) bracht al vier goedgekeurde hengsten en tien internationale springpaarden.

Klik hier voor de lijst met paarden en prijzen.

Bron Horseman.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook