Ga naar hoofdinhoud

Drie kampioenslinten voor Connaisseur-zoon bij KWPN-NA

Archieffoto Harvest (v. Connaisseur) bij de VWF Prinsenstad dressuur 2015.
De vierjarige Harvest (v. Connaisseur) mocht na de Keuring Tour van het KWPN-NA (Noord-Amerika) drie kampioenslinten in ontvangst nemen. Andere kampioenen stamden af van onder meer Bordeaux (v. United), Ustinov (v. Libero H) en Zacharov (v. Clinton).

Harvest werd vorig jaar in Nederland nog kampioen van de VWF dressuur. De zwarte hengst is door A.T. Elema gefokt uit de ster preferent prestatiemerrie Naomi (v. Ulft), die ook de KWPN-goedgekeurde hengst Webster (v. Krack C) bracht. Bij de Keuring Tour werd hij kampioen van de IBOP rijtest, de DG Bar Cup voor vierjarige paarden en de groep van dressuurhengsten en -ruinen.

De DG Bar Cup voor driejarige paarden werd gewonnen door de Totilas-dochter Inaya NSN (mv. Ferro). De derde plaats ging naar haar halfzus Itolimbria DG, die gefokt is uit de Krack C-merrie Valeska-DG. Reservekampioene van deze groep werd Ivy League (Bordeaux x Sambertion). Zij werd ook kampioen bij de dressuurmerries.

De keurhengst Sir Sinclair leverde de winnaar in de DG Bar Cup voor vijf- en zesjarige paarden, namelijk Gabrielle S. Escobar (v. Vivaldi) was de beste van drie paarden zeven- en achtjarige paarden.

Springen

De vijfjarige merrie Gerusa (Ustinov x Padinus) werd gekroond tot kampioen van de springmerries. In de IBOP rijtest voor springpaarden moest ze genoegen nemen met de tweede plaats, hier ging het kampioenslint namelijk naar de Zacharov-dochter Ellie (mv. Manhattan).

Bij de GBF Cup voor driejarige paarden mocht Ivelien DG (v. Contefino) als winnaar opstellen. In de leeftijdscategorie voor vierjarige paarden was de Consul-dochter Hatari de beste.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook