Ga naar hoofdinhoud

Duvals Capri Sonne Jr klasse apart in Enschede

Capri Sonne met Dinja van Liere
In de klasse Z/ZZ-Licht, de eerste rubriek van de GMB-hengstencompetitie in de Go Planet-hal in Enschede, was sprake van een hele duidelijke en ijzersterke winnaar. Duvals Capri Sonne Jr behaalde onder Dinja van Liere voornamelijk negens en 9.5-en. De KWPN-hengst Cupido (v. Daddy Cool) moest met de tweede plaats genoegen nemen.

“Onvoorstelbaar veel kwaliteit”, zo omschreef juryvoorzitter Gert van den Hoorn de AES-goedgekeurde Duvals Capri Sonne. De zoon van Rhodium liet in zijn ZZ-Licht-proef in overgangen en in de werkpirouette zien over extreem veel aanleg voor de Grand Prix te beschikken. Met een score van 90,5 was Capri Sonne de afgetekende winnaar.

Cupido behaalde onder José van Haaren vooral hoge punten met zijn stap, galop en souplesse. Met 87 kwam de mooie zwarte hengst op de tweede plaats, gevolgd door Chagall D&R (79), gereden door Patrick van der Meer. Sollenburgs Charmingmood en Tom Franckx eindigden als vierde (74). Decor Cachet L en Mirelle van Kemenade verschenen niet aan de start.

Klik hier voor een fotoserie.

Bron: Horses

 

 

Eén reactie op “Duvals Capri Sonne Jr klasse apart in Enschede

  • Van Merwee

    Ik geloof dat we hier met de nieuwe Totilas te maken hebben. Heb het gezien en die knappe zwarte hengst doet alles met zoveel gemak!!! Topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.