Ga naar hoofdinhoud

Eerste clinic Gelders paard regio Noord succes

Floris BS

Op zaterdag 28 september organiseerde Gelders paard regio Noord haar eerste dressuurclinic. Vai Bruntink van Stal Laarakkers was bereid bevonden om enkele enthousiaste ruiters en amazones met hun Gelderse paarden de fijne kneepjes van het vak te leren.

Onder andere de hengst Floris BS (v. Negro), goedgekeurd voor Gelderse fokrichting, nam deel aan de clinic. Voor het publiek een mooie kans om deze hengst aan het werk te zien. De deelnemers kregen van Vai Bruntink praktische aanwijzingen en een duidelijke uitleg, waar ook het publiek veel van kon leren. Een geslaagd evenement wat zeker een vervolg gaat krijgen.

Bron KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook