Embryo van moeder Pebbles en Aristo Z voorlopige topprijs op ET Auction

De laatste dag van ET Auction’s Spring Edition is aan de gang met 15 embryo’s die online geveild worden. De hoogste prijs tot nu toe bedraagt 18.000 euro voor een embryo van Vigo d’Arsouilles uit de moeder van de 1,60m-paarden Sea Coast Pebbles Z, succesvol onder Gudrun Patteet, en Aristo Z (Ben Maher).

De Casallo Z x Diamant de Semilly staat nu op 17.000 euro. Voor de Vigo d’Arsouilles uit World Cup-winnares Arielle en de Vleut uit de moeder van Oliva GP winnaar Goja staat het hoogste bod momenteel op 15.000 euro.

ET Auction biedt vier embryo’s aan die als vader Vigo d’Arsouilles hebben. Vigo is de vader van de nieuwe BWP-kampioenenhengst O’Neill van ’t Eigenlo en zeven andere in België goedgekeurde hengsten deze maand. Zoon Vagabond de la Pomme werd gisteren nog tweede in de loodzware GP van Parijs met Pénélope Leprévost. Ook uit de Querly Chin-lijn van Vagabond de la Pomme heeft ET Auction een embryo in de aanbieding.

De veiling loopt vanavond af om 20.00 uur.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.