Ga naar hoofdinhoud

ET Auction: 48.000 euro voor Plathina van’t Ruytershof

Plathina van’t Ruytershof
Het eerste gedeelte van de ET Auction Mixed Summer Edition was een groot succes, geïnteresseerden van over de hele wereld waren heel actief de laatste dagen, uren en minuten. De veilingtopper Plathina van’t Ruytershof, dochter van Vigo d’Arsouilles en kleindochter van de GP merrie Diamanthina gaat voor 48.000 euro naar Groot Brittannië.

De nieuwe eigenaar van de twee jarige Plathina kocht ook Cinderella D Z. Ook deze merrie is twee jaar en stamt van Cornet Obolensky uit een merrie van Nabab de Reve. Zij werd voor 32.000 euro afgeslagen.

De interessant gefokte Pas Poes van HD werd voor 15.000 euro naar Italië verkocht. Zij is de kleindochter van het Grand Prix-paard Candy (v. Nabab de Reve) die onder Pieter Devos de GP van Calgary won.

Alle paarden werden verkocht, het is de kers op de taart voor de onlangs overleden Björn van Bunder die een groot aandeel had in het samenstellen van de collectie.

Vandaag loopt om 20.00 uur de online veiling van de interessante embryo collectie af. Er zijn embryo’s van Cornet Obolensky, For Pleasure, Diamant de Semilly en Bamako de Muze uit de GP merries Idole de Rêve, Arielle, El Cassina vd Kojakhoeve.

Klik hier voor de collectie.

Bron Persbericht ET-Auction

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.