Ga naar hoofdinhoud

Euroloma springkampioen

Foto Jacquelien van Tartwijk

De driejarige Vleut-dochter Euroloma (mv. Chin Chin) van E.T.H. van Eijk Beheer bv veroverde het kampioenschap van Zuid Holland in de springrichting.

Euroloma (mv. Chin Chin) is een jeugdige merrie met een net model en makkelijke bewegingen en goede springcijfers. Had ze in de kampioenskeuring geen concurrentie, bij de driejarigen wel degelijk van de Arthos-dochter E.Umonia R11, die veel adel, een mooie voorhand. Ze was iets gespannen, maar ging met veel power goed over de benen. Beide mogen de strijd weer aanbinden op de nationale merriekeuring.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses


Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook