Ga naar hoofdinhoud

Fantastisch bewegende The Mickle’s Merit kampioen

he Mickle's MeritAlgemeen kampioen op de centrale New-Forestkeuring zaterdag in Ermelo werd The Mickle's Merit (Sander x Duke's Forest Antares) van fokker Bram de Groote uit Wijdenes. De tienjarige vos is een aansprekender robuuste merrie die met veel souplesse, goed door het lichaam beweegt en daarbij een fantastisch achterbeengebruik toont.

,,Ook zonder dat ze aangejaagt wordt, blijft ze lopen”, aldus jurylid Henk Schoone. Merit nam het in de kampioenskeuring op tegen de beste zogende in de kleine maat Jurohoeve’s Ciska (v. Paddington’s O’Malley) van fokker J. Driesen te Tongeren (B.). Eveneens een aansprekende en uitstekend bewegende merrie, maar in achterbeengebruik moet ze toegeven aan Merit.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook