Farrell-zoon Blue Hors Zippo naar De IJzeren Man

Blue Hors Zippo (v. Farell) - Foto: Bluehors.dk

Voor het seizoen 2018 moet Hengstenhouderij De IJzeren Man het zonder de 16-jarige Samba Hit II stellen, maar daar komt wel een jonge god voor terug. De driejarige Deens gefokte hengst Blue Hors Zippo (Blue Hors Farrell x Blue Hors Zack x Michellino) van Stoeterij Blue Hors dekt dit jaar in Weert. 

Blue Hors Zippo werd vorig jaar op de Westfaalse hengstenkeuring in Münster-Handorf goedgekeurd.  De hengst uit de eerste jaargang van de Fürstenball-zoon Blue Hors Farrell werd in Denemarken gefokt door Stoeterij EG en was als veulen al kampioen op het Blue Hors veulenkampioenschap. Björn van Kessel is blij met de toevoeging op het station: “Hij lijkt het erg goed te doen onder het zadel.”


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.